Speváčka z Martina vydala album

Posledné roky sa s hudobnými talentmi roztrhlo vrece. My sme si to teda všimli. Súhlasíš s nami? Jednou z takýchto talentovaných hudobných umelcov je aj Tatiana Galambošová alias Tajči Gali.

UŽ JE TO ROK

Tajči pochádza z Martina. Od odštartovania jej hudobnej kariéry už ubehol rok. Čo za ten čas Tajči robila? Niektoré hviezdy zhasnú rýchlejšie, ako začnú žiariť. O Tajči sa to povedať nedá. Rok vôbec nelenila. Ba práve naopak. Tajči tvrdo pracovala a vydala svoj debutový album s názvom Spektrum.

CIEĽ – PRINIESŤ HUDBU VŠETKÝM

Spektrum je album plný všestrannosti a originality. Takou je aj ona sama. Nejde len o jeden štýl skladieb. Je to skutočný mix hudobného umenia. „Každá skladba je iná a to bol vlastne môj cieľ, neškatuľkovať sa v jednom hudobnom štýle ale ponúknuť ľuďom rôznorodosť, preto aj názov Spektrum. Verím, že si tam každý bez ohľadu na vek a hudobný vkus nájde aspoň jednu skladbu, ktorá ho bude baviť.„ hovorí Tajči o svojom debutovom albume.

Tajči skutočne krásne vyjadrila svoju túžbu: „Verím, že si tam každý … nájde aspoň jednu skladbu, ktorá ho bude baviť.“ Nás, v štúdiu, baví každá jedna z nich. Sme presvedčení, že tvoje piesne, Tajči, naplnia nejedno srdce tými najskutočnejšími emóciami.

NA JEJ ALBUME SÚ LEGENDY

Tajči v minulosti už spolupracovala s legendárnymi menami našej hudobnej scény. ADiss dokáže urobiť poriadny bordel na akejkoľvek párty. Práve on je jedným z troch hostí albumu Spektrum. Dana Kapitána, ďalšieho hosťa tohto albumu, poznáme ešte z Hlasu Československa. Do širšieho povedomia verejnosti sa dostal už v roku 2019. Posledným z hostí je dobre známy a kontroverzný Tomy Kotty.

Zdroje

Tlačová správa od Michala Antala

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *